Pronájem kontejnerů na odpad

30.10.2017

Máte doma spoustu nepotřebného harampádí a nevíte co s ním? Nebo plánujete rekonstrukci či kompletní vyklizení domu, bytu nebo firmy a neumíte si představit, kam to všechno dáte? Kovošrot Skřítecký vám nabízí nejjednodušší možnost – pronájem kontejnerů na odpad.

Pronájem kontejnerů je na domluvě

Zajišťujeme pronájem kontejnerů podle přání klienta. Kontejnery nabízíme v různých objemech podle množství odpadu nebo podle speciálních požadavků. Služby jsou přístupné jak občanům, tak i firmám, městům nebo obcím.

Dle domluvy je možné se dohodnout jak na jednorázovém, tak i pravidelném pronájmu kontejnerů, které jsou poskytované za účelem odvozu odpadu k likvidaci. Doba přistavení se může pohybovat během několika hodin či dnů, přičemž většina klientů zvládne kontejner naložit v průběhu jednoho dne. Vždy je však lepší si rezervovat termín včas.

U dlouhodobých klientů zajišťujeme výměnu kontejneru kus za kus – plný kontejner odvážíme a obratem nahrazujeme prázdným. Nevzniká tedy mezičas, kdy by nebylo možné odpad vyhodit.

Chci si rezervovat kontejner

Speciální kontejner na kov a železo – my platíme vám

Demontujete starou garáž? Potřebujete ve své firmě třídit kovový odpad? Bouráte a rozebíráte starou budovu, ve které je železo? V takovém případě se vám vyplatí pronájem a přistavení kontejneru na železo a kov, do kterého všechny tyto materiály vytřídíte. Přidat můžete také kabely a nepotřebné kovové harampádí. Za malý poplatek vám zajistíme převoz a zapůjčení kontejneru. Nepotřebné železo vykoupíme a vy na něm ještě vyděláte! Částku za výkup pošleme na váš účet.

4 důvody proč využít pronájem kontejnerů od firmy Skřítecký:

  • pronajmeme a dodáme kontejnery na vámi stanovené místo v daném termínu
  • odvážíme kontejnery v dohodnutém termínu
  • zajistíme likvidaci odpadu
  • máme k dispozici vybavení odpovídající nejvyšším standardům

Pro pronájem kontejnerů se obraťte na nás

Pokud potřebujete přistavit kontejner, neváhejte nás kontaktovat, abychom se mohli domluvit na podrobnostech umístění, termínu a případné likvidaci odvezeného materiálu. Kovošrot Skřítecký nabízí pronájem kontejnerů v okolí Rychnova nad Kněžnou, Dobrušky, Vamberka, Týniště nad Orlicí, Náchoda, Hradce Králové, Opočna, Ústí nad Orlicí, Trutnova, Pardubic, Nového Města nad Metují a Hronova.