Na výkup nerezu jsme tu my

11.10.2018

Máte doma staré nepotřebné nerezové věci? Rozhodně je nevyhazujte jen tak do popelnice, ale přivezte je k nám do Kovošrotu v Černíkovicích. Tento druh kovu se na skládce téměř nerozkládá, odvozem k nám tak prospějete přírodě, ale i svojí peněžence

Mimo další služby totiž zajišťujeme právě i výkup nerezu.

Zajistíme výkup nerezu v jakékoliv formě

Využití nerezu je opravdu široké, vyrábí se z něj všechno od nádobí přes různé pracovní nástroje a doplňky až po potrubí a plechy. Existuje dokonce několik druhů, přičemž každý se hodí na něco jiného. Všechny ale mají společné vlastnosti, a to odolnost vůči vodě, vlhkosti a slabým kyselinám. A protože víme, jak často se využívá, zajištění výkupu nerezu pro nás bylo samozřejmostí.

Zjistit více o výkupu 

Výkup nerezu neovlivňuje koroze

A co je vůbec nerez? Vysocelegovaná ocel se zvýšenou odolností vůči korozi. Jde o slitinu chromu, železa, uhlíku a obvykle i niklu, případně dalších legujících (spojovacích) prvků. Právě požadovaná odolnost proti korozi je způsobena schopností vytváření samovolné ochranné vrstvy na povrchu kovu.

Přestože je nerez vůči rzi vysoce odolná, není vyloučeno, že se vám na ní žádná koroze nevyskytne. Žádný kov totiž není absolutně odolný, a právě ochranná vrstva může být porušena. 
V každém případě však výkup nerezu zajistíme.

Výkup nerezu a jeho ceník

Ceny odvíjíme podle dat Londýnské burzy, která se dynamicky mění, proto není možné mít na webu stálý ceník. Pokud vás ale zajímá výkupní ceník nerezu, neváhejte nás kontaktovat.

Chci zaslat aktuální ceník