Odtah vozidel po celé ČR

3.7.2017

Dostali jste se s vaším vozem do svízelné situace? Kovošrot Skřítecký zajišťuje odtah aut kdykoliv, kdekoliv a kamkoliv. Připravili jsme zde přehled toho, co vás o odtahovce nejčastěji zajmá. Nepojízdný vůz nejenže odtáhneme, ale také na místě opravíme.

Cena za odtah auta

Cena za odtah auta se odvíjí od ujeté vzdálenosti, hmotnosti vozu, obtížnosti nakládky a tranzitních poplatků. Níže najdete podrobné ceny a v případě spočítání přesné cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat.

Ceník odtahové služby

Odtah vozu a co nabízíme

  • Provádíme odtahy vozidel po nehodě i při poruše
  • Zajistíme vyproštění, naložení a transport vozidla
  • Odtah vozidel s automatickou převodovkou
  • Pojízdná dílna zajistí drobné opravy přímo na místě


S námi máte odtah bez starostí

Veškeré naše odtahové služby jsou pojištěné, proto o svůj vůz nemusíte mít starost. Veškeré odtahované předměty jsou pojištěné v minimální výši 4 miliony proti případnému poškození.

Když není potřeba odtah, ale malá oprava

Díky pojízdné dílně za vámi kamkoliv přijedeme, a pokud to bude v našich silách, vůz na místě opravíme. V opačném případě ho odvezeme kamkoliv a v případě zájmu zajistíme i dočasné uskladnění vozidla v našem areálu.

Postaráme se i o vraky

Zůstal vám na zahradě či v garáži vrak a chcete se ho zbavit? Pokud je nepojízdný, je odtahová služba jasnou volbou. A pokud je pojízdný? Nezapomeňte, že musí mít platnou STK, jinak nesmí vjet do dopravního provozu. Pokud ji nemá, opět se o vůz postaráme a v případě zájmu zajistíme i jeho ekologickou likvidaci.

Máte nějaké otázky? Potřebujete nutně odtah auta? Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat!