Výkup železného šrotu a cena

22.11.2016

Chcete zlikvidovat nepotřebné harampádí a ještě na tom vydělat? Hledáte výkup železného šrotu, kde vám dobře zaplatí? Tak to jste tu správně! Kovové odpady od vás vykoupíme, roztřídíme a předáme do hutí k dalšímu zpracování!

Nevíte, kam se starým šrotem? Přivezte ho do Černíkovic!

Kovošrot Černíkovice vykupuje železný šrot od soukromých osob i firem, a to v jakémkoliv objemu. Pokud máte velké množství odpadu, rádi vám nabídneme zapůjčení kontejneru, který přivezeme i odvezeme.


O třídění a přípravu železného šrotu k další recyklaci se stará zkušený tým. Areál je vybavený profi technikou – hydraulické rameno, lisy a posuvné pásy.

Za co vám zaplatíme?

  • Plechy, dráty
  • Ploty a vrata
  • Špony, ocelové třísky
  • Vany, hrnce
 


Platby provádíme převodem na účet či poštovní poukázkou.

Cena železného šrotu

Cena železného šrotu se odvíjí od Londýnské burzy kovů (London metal exchange) a také aktuální poptávky místních hutí. Z důvodu, že se výkupní ceny kovů a železného šrotu mění prakticky každým dnem, flexibilně přizpůsobujeme náš ceník aktuálním cenám na burze a v hutích.

A to je také důvod, proč vám můžeme oproti konkurenci nabídnout nejvyšší možnou cenu v regionu!

Chci zaslat aktuální ceník šrotu

Jak získat více peněz?

Pokud chcete za odpad získat co nejvíce peněz, doporučujeme kovy očistit, zbavit nekovových částí a rovnou roztřídit. Tím nám ušetříte práci a my vám za takto připravený železný šrot zaplatíme více! V případě, že jsou součástí kovového odpadu například kusy plastu, je špinavý a smíchaný, postaráme se o jeho přípravu a roztříděný, ale z důvodu vyšší časové náročnosti snižujeme výkupní cenu.

Máte otázky?

Pokud máte problém s odvozem železného šrotu nebo vás zajímá o zpracování odpadu více informací, neváhejte nás kontaktovat.