Výkup a ceny železa

4.9.2017

Druhým nejrozšířenějším kovem na Zemi, hned po hliníku, je železo. Vyskytuje se hojně v přírodě a člověk se s ním naučil pracovat již před několika tisíci lety. V současném světe se lidstvo bez železa jen těžko obejde... 

...je použité při stavbě budov, ve výrobě automobilů či v přístrojích pro domácnost. Oblastí je nespočet a navíc lze železo snadno recyklovat, čímž se šetří přírodní zdroje. Máte doma či ve firmě nějaký nepotřebný železný šrot? V tom případě vás jistě bude zajímat výkup a ceny železa

Výkup železa nejen pro Královéhradecký kraj

Kovošrot Skřítecký zajišťuje výkup železa z Rychnova nad Kněžnu, Týniště nad Orlicí, Hradce Králové, Pardubic, Orlických hor a dalšího širokého okolí. Jste z jiného kouta České republiky a zaujaly vás naše výkupové ceny? I to není problém. Rádi vykoupíme i váš kovový odpad.

Nemůžete nám železo přivézt?

V případě, pokud se jedná o větší objem železa a dalších výkopových surovin, přijedeme po domluvě za vámi. Na místě velké železné konstrukce demontujeme na menší díly a nákladním vozem s hydraulickým ramenem je dovezeme do sběrny.

Zjistit více o likvidaci

Co je pro výkup potřeba?

  • Občanský průkaz pro ověření totožnosti
  • Číslo účtu, kam vám vyplatíme peníze


Ceníkvykupovaného železa

Ceny pravidelně aktualizujeme podle Londýnské burzy kovů (LME), která celosvětově určuje výkupní ceny sběrných surovin. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Napište nám a aktuální ceník vám obratem pošleme.

Třiďte s námi

Proč vyhazovat do směsného odpadu a na skládku suroviny, které lze recyklovat a ještě za jejich vytřídění dostat zaplaceno? Spokojená bude nejen vaše peněženka, ale také příroda, protože správným tříděním a opětovnou recyklací šetříte přírodní zdroje železa.

Dovezte k nám kovošrot a další sběrné suroviny a společně zapracujeme na zlepšení životního prostředí. Vykoupené železo a další suroviny v našem areálu dále třídíme a následně odvážíme do hutí a sléváren, kde se tyto materiály recyklují a vytváří se z nich nové výrobky.

Má smysl třídit. Třiďte s námi.
Kovošrot Černíkovice