Blog

Výkup kovového odpadu

27.9.2022

Máte doma staré nepotřebné kovové haraburdí, které vám jenom překáží? Neodkládejte jeho úklid a přivezte ho k nám do Kovošrotu Skřítecký v Černíkovicích, kde mimo jiné nabízíme i výkup kovového odpadu. A ještě na tom vyděláte.

Likvidace starého auta

23.7.2021

Čas nezastavíme, a to platí i v případě aut. Ačkoliv vám vaše auto spolehlivě sloužilo po dlouhá léta, nyní je již v takovém stavu, že se jeho oprava finančně nevyplatí nebo ani neprojde technickou kontrolou. Pak je na čase řešit likvidaci starého auta.

Výkup elektromotorů u Rychnova nad Kněžnou

12.4.2021

Máte doma elektromotor, který už vám jenom překáží a usedá na něj prach? Pak si ho rozhodně zbytečně nenechávejte a přivezte ho k nám do Černíkovic u Rychnova nad Kněžnou.

Kontejnery na kovový i jiný odpad

26.11.2019

V dnešní době, začínáme být zavaleni odpadky. Abychom před nimi naši planetu co nejvíce uchránili, je důležité třídit odpad. Kovošrot Skřítecký disponuje kvalitní dopravní technikou, která kontejnery na kovový i jiný odpad přiveze až za vámi.

Výkup autovraků je naší parketou

27.8.2019

Potřebujete se zbavit svého starého, havarovaného nebo nepojízdného vozidla? Není nic jednoduššího než zavolat k nám do Kovošrotu Skřítecký u Rychnova nad Kněžnou a my se o vše postaráme. Výkup autovraků je totiž naší parketou.

Ekologická likvidace aut

23.4.2019

Máte doma na dvoře auto, které už dosloužilo? Nenechte ho zbytečně zabírat místo, které byste jistě využili o dost lépe, a přivezte ho k nám do Černíkovic do kovošrotu Skřítecký, kde se staráme o ekologickou likvidaci aut.

Výkup mědi a pár zajímavostí

13.12.2018

Těžko si lze dnešní civilizaci představit bez mědi, protože bychom neměli žádnou elektrickou energii. Ta je totiž absolutně závislá na mědi, a to nejenom při výrobě, ale i při jejím přenosu a spotřebě. Umíte si představit, že by najednou došla? 

Na výkup nerezu jsme tu my

11.10.2018

Máte doma staré nepotřebné nerezové věci? Rozhodně je nevyhazujte jen tak do popelnice, ale přivezte je k nám do Kovošrotu v Černíkovicích. Tento druh kovu se na skládce téměř nerozkládá, odvozem k nám tak prospějete přírodě, ale i svojí peněžence

Výkup, cena a zpracování litiny

19.8.2018

S litinou, tedy směsí železa a ocelového šrotu, pracovali naši předci ještě před začátkem našeho letopočtu. Síla, pevnost a odolnost tohoto materiálu nás provází na každém krokuz litiny jsou vyrobené radiátory, hrnce, kamna, vany, sochy, lavičky i městské odpadkové koše.

Výkupem hliníku pomůžete přírodě i sobě

14.6.2018

Věděli jste, že hliník je třetím nejrozšířenějším prvkem na Zemi? Získává se nejčastěji z bauxitu a vyznačuje se skvělou tepelnou a elektrickou vodivostí, nízkou hmotností, dobrou kujností a odolnosti vůči korozi.

12