Výkup autovraků je naší parketou

27.8.2019

Potřebujete se zbavit svého starého, havarovaného nebo nepojízdného vozidla? Není nic jednoduššího než zavolat k nám do Kovošrotu Skřítecký u Rychnova nad Kněžnou a my se o vše postaráme. Výkup autovraků je totiž naší parketou.

výkup autovraků

Výkup autovraků v Černíkovicích

Ať máte jakékoliv vozidlo - od trabanta, přes felicii až po bmw nebo jaguára - přijímáme všechny typy automobilů. Pro vozidlo si přijedeme, naložíme ho a odvezeme. Takhle jednoduché to je. A bude vás to stát pouze jeden telefonát.

Některá auta se už zkrátka nevyplatí opravovat, protože oprava může být dražší než cena opravovaného auta - proto je tu pro vás výkup autovraků v Černíkovicích u Rychnova nad Kněžnou.

Za autovrak vám ještě zaplatíme

Našim zákazníkům navíc zaplatíme za výkup kompletního autovraku 500 - 2000 Kč v závislosti na nákladech ekologické likvidace a případného využití náhradních dílů. V každém případě je naší prioritou spokojený zákazník.

Dostanete protokol o ekologické likvidaci vozidla

Výkup autovraků zajišťujeme kvůli legální ekologické likvidaci s potřebným dokladem pro úřad - Protokolem o ekologické likvidaci vozidla. Veškeré náklady jsou na nás, vy nic neplatíte.

Chci vědět více

Co je vůbec ekologická likvidace autovraků?

Ekologická likvidace autovraků znamená kompletní rozebrání vozidla, vytřídění nebezpečných částí,jejich ekologickou likvidaci nebo recyklaci a následné využití jako druhotné suroviny.

Kostru vozidla a kovové části odvezeme do hutí, kde jsou znovu využity k výrobě železa.

Nejede? Nevadí

Žádným problémem není autovrak naložit a odvézt, disponujeme totiž vlastním odtahovým vozidlem. Jezdíme po celé oblasti Východních Čech.

Máme si přijet pro váš autovrak?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Mám dotaz